Who’s Got The Groove (13/09/14)

To WHO’S GOT THE GROOVE , είναι ο πρώτος μεγάλος διαγωνισμός χορού, όσων αφορά τα STREET STYLES στην Ελλάδα.

Θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2014 στην Αθήνα. Ο διαγωνισμός αυτός έχει σκοπό να αποτελέσει έμπνευση και κίνητρο για όλους μας, καθώς σκοπεύουμε και θέλουμε να ενωθούμε και να στηρίξουμε την άνοδο του επιπέδου της Ελληνικής χορευτικής σκηνής.

Καλεσμένοι είναι όλοι όσοι θέλουν να γιορτάσουν, να εκφράσουν και να μοιραστούν μαζί μας και μέσα από τον χορό τους συναισθήματα και εμπειρίες καθώς και επίσης όλοι αυτοί που θέλουν να είναι παρόντες σε κάτι τόσο ιδιαίτερο και όμορφο.

Οι κατηγορίες στις οποίες καλούνται να διαγωνιστούν οι χορευτές είναι 1VS1 σε: DANCEHALL, HIPHOP, HOUSE, BREAKING, TOPROCKING και POPPING .
Εκτός από τον διαγωνισμό θα πραγματοποιηθούν και σεμινάρια μιας εβδομάδας από 5 ξένους τοπ παγκοσμίως χορευτές-δασκάλους σε Dancehall, House και Hip-hop καθώς και από τρείς καλύτερους Βboys της Ελλάδας στο aBreaking.

Οι καλεσμένοι κριτές από Γαλλία είναι οι: Camron One-Shot (Dancehall), Mamson (House), Niako (Hip-hop), Lil’Gbb (Dancehall), Blaakow (Dancehall), Asiz (Popping) και από Ελλάδα Bboy Joker, Bboy Just B-Gun , Bboy Dim Real.
Υπεύθυνοι για την διοργάνωση αυτού του μοναδικού event είναι: η Σάρα Γκάνεμ, η Ευγενία Τεμουρτζίδη και ο Ερωτόκριτος Πανταζής.